12.11.2021

VÄISÄSILLÄ ON NYT YHTEINEN SUKUSEURA

 

Tästä se lähtee! Väisästen kaksi sukuseuraa, Etelä-Savon Väisäset ja Savo/Kainuun Väisäset ovat yhdistyneet. Uusi Väisästen sukuseura kokoaa yhteen kaikki Suomen ja maailman Väisäset!
Päätökset tehtiin syksyllä


Väisäsillä on vanhastaan ollut kaksi alueellista sukuseuraa, Etelä-Savon Väisäset ja Savo/Kainuun Väisäset. Seurojen yhdistymisestä on vuosien varrella ollut puhetta muutamaan kertaan, mutta vasta kesällä 2020 alkoi tapahtua. Etelä-Savon Väisästen vuosikokouksessa oli mukana edustajia Savo/Kainuun Väisäsistä. Kokouksessa päätettiin, että sukuseurojen yhdistämistä aletaan nyt puuhata toden teolla.


Syksyllä 2021 seuroista nuorempi, Savo/Kainuun Väisäset päätti lopettaa toimintansa. Etelä-Savon Väisäset puolestaan muutti nimensä Väisästen sukuseuraksi. Uusi, kaikki Väisäset yhdistävä sukuseura on nyt aloittamassa toimintaansa.


Sukuseura tiedottaa

Tämä on Väisästen sukuseuran uusi kotisivu. Täältä löydät sukuseuran ajankohtaiset tiedotteet, taustatietoa sukuseurasta ja mukavia juttuja sukulaisista.


Facebookissa sukuseuralla on kaksi sivua. Kaikille avoimella Väisästen sukuseuran sivulla julkaistaan sukuseuran tiedotteet ja muita kiinnostavia sukujuttuja. Suljetulla Väisästen sukututkimus-sivulla  voit kysellä tietoja omista sukulaisistasi.


Näin liityt jäseneksi


Sukuseura lähettää toukokuussa 2022 molempien emoseurojen jäsenille uuden Viittatien varrelta lehden ja tiedot jäsenmaksun maksamista varten. Savo/Kainuun sukuseuraan kuuluneet liittyvät uuden seuran jäseniksi maksamalla jäsenmaksun. Etelä-Savon sukuseuraan kuuluneet ovat jo Väisästen sukuseuran jäseniä, mutta jäsenyys jatkuu vain jäsenmaksun maksamalla.  Molempien emoseurojen ainaisjäsenet ovat automaattisesti myös uuden seuran ainaisjäseniä.

Uudet jäsenet voivat liittyvä sukuseuraan täyttämällä tältä sivulta löytyvän yhteydenottolomakkeen tai lähettämällä s-postia sukuseuralle. 

Uusi Väisästen sukuseura jatkaa täyttä höyryä eteenpäin!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.